Hvor oppbevarer jeg testament?

Trygg oppbevaring av testamet

Hvor oppbevarer jeg testament?

Hvor oppbevarer jeg testament?

Hvor oppbevarer jeg testament? Det er ingen krav til hvor du skal oppbevare testamentet. En sikker løsning er å levere testament til tingretten der du bor. Da kan du være sikker på at det ikke endres, holdes tilbake eller ikke blir funnet.  I tingretten blir testament registrert på ditt personnummer og når tingretten mottar melding om dødsfall vil de sjekke om avdøde har registrert testament til deponering. Oppbevaring av testament koster kr 820,- og du må legitimere deg ved innlevering. Testament skal ikke tinglyses.

Hvor oppbevarer det fleste testamentet? Dessverre oppbevarer de fleste testamentet hjemme, i bankboks eller hos advokat. En sikrere løsning er at tingretten oppbevarer testamentet.

Les mer på Norges Domstoler